lørdag 27. oktober 2007

Berit`s bursdag


Her kommer det en liten oppdatering fra lørdagen. I dag har Berit bursdag og det måtte selvfølgelig feires. Så da bestilte vi time hos spa. Vi kunne velge mellom en haug av ting, men valgte ut 4 spesielle ting som så deilig ut å prøve. Da ble det fotmassage, thai massage, manikyr og pedikyr. Hørtes ikke det godt ut? Prisen var ikke så dyr, 250 kr for hele tre timer! Vi gledes oss masse til dette, og spesielt thai massage over hele kroppen.

Berit som var bursdagsbarnet skulle få lov til å velge hva hun først ville gjøre. Hun klagde og sa at hun var så stiv i ryggen nå hun stod opp i dag morges, og gledet seg ekstra til thai massagen. Så dette ble det hun ville ta først. Mens Berit tok thai massagen, satt Hege og Andrea ute og solte seg, mens to unge jenter tok manikyr og pedikyr på oss. Deilig, en skikkelig fornøyelse og nytelse. Siden dette var så godt, gledet vi oss ekstra til thai massagen. Sjokket ble vi da Berit kom ut med de store øynene, og virket helt skuffa. Merket at der hadde det skjedd noe som vi absolutt ikke hadde forventet. Thai massage var kanskje ikke det samme som vanlig massage hvor man ligger på magen og koser seg. Man kan heller kalle det en intim utstrekning i ALLE forskjellige veier. Øyene måtte være lukket, og pusten skulle pustes forsiktig ut og inn. Rolig musikk fra Østen ble spilt i bakgrunnen. For å være helt ærlig så var det ikke så deilig å ha en mann som bruke hans kroppsdeler for å strekke ut våres. Så som dere kanskje forstår, var dette et lite sjokk. Så er ikke så rart at vi tre jentene ble litt skremt, og vi måtte bare knipe igjen munnen og rompe, fra latter og fis. Men Berit`s reaksjon måtte ikke få oss til å trekke oss, tenkt hva han ville ha tenkt og sagt da. Timen var jo bestilt, så det endte med at Hege og Andrea også fikk prøve denne forferdelig intim utstrekningen.

Vi fikk oss en god latter, og et godt minne. Men mannen skremte oss ikke for å kose oss resten av dagen ved basssenget og soling. Perfekt dag for å slappe av. Nå skal vi bort til Kristina for å feire Berit` s burdsag, med kake, is, godteri og film!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haaper ikke dere fikk helt skrekken paa spa...
Det var iallefall koselig at dere vill feire bursdagskvelden hos oss!
Dumt dere er syke i dag! Haaper dere blir fort friske!!!
Kristina, mentor

Anonym sa...

Hei! lykke til i Bangladesh!
Fikk lov til å jobbe i Dhaka i 2001/2002 for Normisjon og hadde det veldig bra der! Håper dere får lære mye om dere selv og ikke minst hvordan dere skal forholde dere til andre.. For som dere har oppdaget er det ganske mange "andre" i Bangladesh! Folk overalt! Jeg hadde det alle tiders på team i Uganda, og jeg tror at de som har vært i Bangladesh på team også har hatt det kjempebra!

Et lite råd som vi fikk på GUS før vi reiste:
Let etter anledninger til å feire noe! Slik får dere noe å se frem til i hverdagen som det etterhvert blir også i Bangladesh!

Lykke til!

Anonym sa...

heihei jenter..så kjekt å høre fra dere:) virker som dere har det bra i sola.
ble litt misunnlig da jeg så at dere satt på spa..:Phehe
her i aserbajdsjan regner det i dag.. vi skal begynne på spåk skole på tirsdag så det gler vi oss til..
klem Elisabeth