lørdag 19. januar 2008

Tiden flyr!

Hei!!
Vi maa beklage veldig for sen oppdatering! Det er saa mye som har skjedd og tiden har virkelig flydd fra oss.
Naa er vi i Dhaka og det er jommen ikke lenge til vi skal hjem! Vi har opplevd saa mye og vi er saa takknemlige for det, men vi kjenner at vi er litt mettet paa inntrykk og naa ser vi fram til aa komme hjem. Ja, mye har skjedd og vi har vaaert i Nepal igjen! Vi fikk problem med visumet vaart da vi kom tilbake fra ferie og maatte til Nepal for aa soeke nytt. Der tok Alice Holmen godt imot oss og lagde et flott opplegg til de knappe tre ukene vi skulle vaere der. Vi fikk blant annet vaere med henne til et sykehus i Okhaldhunga, og for aa komme dit maatte vi baade ta fly og gaa i fjellet. Det var utrolig flott for oss som bare har sett flatt land de siste 4 maanedene. Alice skulle undervise de ansatte i ergoterapi og vi fikk vaere assistenter. Det var en fantastisk uke! Vi skulle gjerne vaert der lenger, hadde det bare ikke vaert sa forferdelig kaldt. Vi ble noedt til aa toeye vaare hygeniske grenser, da det ikke var varmt vann i dusjen og nesten umulig aa faa varmen igjen etter en kald dusj. Vi dro tilbake til Khatmandu etter en uke og der fikk vi fikset visum og flybillett til Bangladesh. Oppholdet i Nepal var fantastisk, men det var ogsaa utrolig godt aa komme tilbake til varmen i Bangladesh og kjente forhold. Etter bare en dag i Dhaka dro vi videre ut paa landsbygda. Vi dro til en misjonsstasjon som heter Amnura og overnatta der i to dager, og saa dro vi til Adompour og hadde vaart siste opphold der i nesten 14 dager. Vi hadde det fantastisk goey sammen med jentene, og det var virkelig tungt aa ta farvel med de og stedet som vi har blitt saa glad i. Vi hadde en taarevaat avslutning, foer vi var paa vei til Dhaka igjen, for siste gang. Naa er det altsaa bare to uker igjen og vi syns det er helt uvirkelig! Naa skal vi en tur til Sylhet oppe i nord, og saa skal vi ha en uke i Dhaka foer vi setter kursen helt hjem til Norge.Andrea proever seg paa et sukkerroer.
Flere bilder kommer snart!

5 kommentarer:

Anonym sa...

no mår du ta å komme dej heimigjen Andrea! savna dej utruli masse!
koskos lillebror:)

Hege Bjoraa sa...

Heia tuppene mine. ja, begynte å lure når dykk sku oppdatere igjen på bloggen.He kikka kvar gong æg he vore inne på internett. Gleder mæg te å høre meir frå dei 2 månedane æg ikkje he vore der. Savner dykke begge to utrolig. Gla i dykke

Anonym sa...

Oi, Nepal igjen. Heldige dere altså. sees snart.

Anonym sa...

Ja, komme seg heimigjen no Andrea!!
Skal bli så godt å sjå deg igjen!
Klem fra storebror=)

Anonym sa...

Wiio, no e de berre ei vike igjenn til du sete i stua :D Du ana ikkje ka ej gler mej !! No telle ej ned dagane. Datan min heime funka ikkje, men kvar gong ej jobba på skuln då gjenge ej alltid inn på banglajentene . Savna dej utruli mykje. Å ej e kjeme kjempe kjempe gla i dej store søss. Fra lille søss :)